«Я не знаю, чи заживе розсічення до травня»: колишній тренер Джошуа не вірить, що бій Усик – Ф'юрі відбудеться

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1043
0 голосів
«Я не знаю, чи заживе розсічення до травня»: колишній тренер Джошуа не вірить, що бій Усик – Ф'юрі відбудеться
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Американський тренер Роберт Гарсія висловив думку щодо майбутнього поєдинку між чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф'юрі і чемпіоном світу за версіями WBA, IBF, IBO і WBO Олександром Усиком.

Колишній тренер Ентоні Джошуа Роберт Гарсія невпевнений, що бій за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО) відбудеться вчасно:

«Це чудовий бій, тому що вони поб'ються за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Такого в нас уже давно не було. Думаю, що якщо після такого розсічення переносити бій на пару місяців, то часу може виявитися недостатньо. На фотографіях, які я бачив, розсічення виглядає досить великим і глибоким. Тому я не знаю, чи заживе розсічення до травня.

Проте сподіваюся, що ми побачимо цей бій. Боксу потрібен цей поєдинок, а тим більше надважкій вазі. У нас давненько не було абсолютного чемпіона. Я думаю, що нам необхідний цей бій», – сказав Гарсія в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing Social.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.