Гвоздик – Бенавідес: український ексчемпіон світу назвав фаворита поєдинку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
995
1 голос
Гвоздик – Бенавідес: український ексчемпіон світу назвав фаворита поєдинку
Олександр Гвоздик та Давид Бенавідес. Фото: Google
Колишній чемпіон світу В'ячеслав Сенченко висловився щодо майбутнього бою Олександр Гвоздик – Давид Бенавідес за титул тимчасового чемпіона WBC у напівважкому дивізіоні.

В'ячеслав Сенченко зізнався, що очікує бачити Давида Бенавідеса серед лідерів дивізіону Олександра Гвоздика.

«Думаю, зміна категорії не вплине на Бенавідеса. У нього досить добрі дані для цієї ваги. Є зріст, розмах рук та клас боксу у нього високий. Тому я чекаю від нього, що він буде одним із лідерів у напівважкій вазі».

Ексчемпіон стверджує, що Гвоздик досвідчений боксер та має скористатися шансом у поєдинку за титул.

«Гвоздик – дуже досвідчений боксер. Немає сенсу йому давати багато прохідних боїв після повернення. Він уже зараз зі своїм досвідом, своєю майстерністю готовий боксувати за чемпіонський титул. 

Не вважаю, що треба було довше його вести до цього бою. Ні, це добрий шанс. І на його місці, мабуть, кожен боксер скористався нагодою боксувати за титул».

Фахівець вважає, що фаворитом у бою українця та американця буде суперник нашого бійця.

«Думаю, Бенавідеса. Хоча не вважаю, що йому буде легко у бою з Олександром. На мою думку, буде напружений бій, дуже непростий для Бенавідеса. 

Але завдяки тому, що Бенавідес не мав таких пауз, як Олександр, у кар'єрі. І він зараз, при цьому, мабуть, у найкращій формі. Так що я все ж таки невелику перевагу віддаю Бенавідесу», – сказав Сенченко у коментарі Трибуні.

  • Свій останній бій Бенавідес провів у листопаді минулого року. Його суперник зі США Андраде Деметріус відмовився від продовження поєдинку після шостого раунду. Так Бенавідес вдруге захистив свій тимчасовий титул WBC у суперсередній вазі.
  • Свій попередній поєдинок Олександр проводив у вересні минулого року проти бразильця Ісаака Родрігеса, якого він здолав нокаутом у другому раунді.
  • На бій українця та Бенавідеса можна очікувати влітку.