Перша реакція Гвоздика на супербій з Бенавідесом: український ексчемпіон пояснив, коли відбудеться поєдинок

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2129
2 голоси
Перша реакція Гвоздика на супербій з Бенавідесом: український ексчемпіон пояснив, коли відбудеться поєдинок
Олександр Гвоздик. Фото: akboxing
Український боксер Олександр Гвоздик (20-1-0, 16 КО) прокоментував інформацію щодо досягнення домовленості про бій з американцем Девідом Бенавідесом (28-0-0, 24 КО) за тимчасовий титул WBC у напівважкій вазі.

Олександр Гвоздик поділився подробицями домовленості про поєдинок із Девідом Бенавідесом за тимчасовий титул WBC у напівважкій вазі.

За словами українця, ініціатором матчу виступила сторона американця.

«Як кажуть, диму без вогню не буває. Вони зробили пропозицію, я сказав «так» і зараз починаю працювати в цьому напрямку. Більше я мало що можу вам розповісти, це почалося тільки вчора. Я одразу сказав «так», і на цьому поки що все

Мій тренер прийшов до мене і розповів про цей бій, я думаю, що це круто. Саме тому я повернувся в бокс, щоб битися на найвищому рівні».

Гвоздик розповів, коли приблизно можна очікувати на його бій.

«Я хочу знову стати чемпіоном, і боротися за обов'язкову позицію – це приголомшливо, тоді це буде бій за всі чотири пояси. Це ідеально. Я припускаю, що він буде платним, він один з найвідоміших боксерів. Для мене це не може бути краще. З того, що я знаю, це буде в червні або липні.

Це буде дуже важкий бій і дуже важкий виклик», – сказав українець в інтерв'ю Boxing Scene.

  • Зазначимо, що свій останній бій Гвоздик проводив у вересні 2023 року. Тоді він у другому раунді нокаутував бразильця Ісаака Родрігеса (28–4, 22 KO);
  • З 2018 по 2019 рр. українець вже володів титулом WBC.