«Ніщо не перестає мене дивувати»: колишній суперник Усика поділився думками щодо розсічення Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
200
0 голосів
«Ніщо не перестає мене дивувати»: колишній суперник Усика поділився думками щодо розсічення Ф'юрі
Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Тоні Белью поділився думками про розсічення володаря поясу WBC Тайсона Ф’юрі, через яке перенесли бій проти чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика.

Тоні Белью поділився власними думками щодо розсічення Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО), через яке перенесли бій британця проти Олександра Усика (21-0, 14 КО):

«Це нікому не принесе користі, тому що обидва були на піку. Єдине, що мене хвилює зараз, якщо щось трапиться знову. Я знаю, що передбачено штраф в 10 мільйонів доларів, і це просто божевілля, тому що ніхто не буде винен, якщо він просто отримає розсічення знову. Він має просто віддати швиденько цю суму, тому що хтось завдав розсічення в спарингу?

Чи він мав би спарингувати з мотоциклетним шоломом? Я просто не розумію, але це бокс, ніщо не перестає мене дивувати в цьому божевільному бізнесі», – заявив ексчемпіон світу у коментарі для Matchroom Boxing.

Зазначимо, що Олександр Усик і Тоні Беллью проводили поєдинок у 2018 році за титул абсолютного чемпіона світу у першій важкій вазі. Український боксер переміг нокаутом у восьмому раунді.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.