«Я не думаю, що хтось його переможе»: колишній суперник Усика дав прогноз на поєдинок українця проти Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
3737
3 голоси
«Я не думаю, що хтось його переможе»: колишній суперник Усика дав прогноз на поєдинок українця проти Ф'юрі
Тоні Беллью та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу з боксу Тоні Беллью назвав умову, за якої британець Тайсон Ф'юрі міг би перемогти українця Олександра Усика у поєдинку за титул абсолюта у надважкій вазі.

Тоні Беллью поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО):

«Я не думаю, що хтось переможе Олександра Усика. Я не вважаю, що хтось його поб’є, враховуючи Тайсона Ф'юрі. Я казав про це багато разів. Цікаво, що, на мою думку, Ф'юрі переміг би Усика, коли працював зі своїм дядьком. Але його стиль змінився. Зараз він агресивний контрпанчер, а це не спрацює проти Усика.

Я думаю, що зараз Ф'юрі має лише шанс панчера, але він не потужний нокаутер. Чесно кажучи, я все ще вважаю Тайсона чудовим бійцем. Те, що він зробив у надважкій вазі – це приголомшливо. Але я думаю, що Олександр Усик – найкращий хевівейтер у світі», – заявив ексчемпіон світу у коментарі для Matchroom Boxing.

  • Олександр Усик і Тоні Беллью проводили поєдинок у 2018 році за титул абсолютного чемпіона світу у першій важкій вазі. Український боксер переміг нокаутом у восьмому раунді.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.