Ф’юрі спробував підколоти Усика після бою з Дюбуа: українець дав іронічну відповідь

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
511
0 голосів
Ф’юрі спробував підколоти Усика після бою з Дюбуа: українець дав іронічну відповідь
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Колаж: Google
Чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф’юрі підколов українського боксера Олександра Усика, однак отримав негайну відповідь.

Британський боксер Тайсон Ф’юрі у своєму особистому профілі в інстаграмі опублікував фото у шортах, які високо натягнуті.

«Злив форми», – підписав пост Ф’юрі, на якому позначив Олександра Усика.

Вочевидь, так він хотів підколоти українського чемпіона у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF після бою із британцем Даніелем Дюбуа.

У п’ятому раунді суперник Усика завдав йому важкого удару, після якого той довго оговтувався. Однак той удар був кваліфікований, як «нижче поясу». У підсумку українець переміг технічним нокаутом у дев’ятому раунді.

Після бою розгорівся великий скандал у ЗМІ. Представники Дюбуа наполягали, що Усик зависоко підняв шорти, і удар британця треба було зараховувати.

Усик зробив репост в сторіс фото Ф’юрі під пісню Боба Марлі Them Belly Full (but We Hungry) (Повний живіт, але ми голодні, – прим.). Українець називає британця «жадібне пузо».

Зазначимо, що Усик прагне провести бой із Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі, однак той поки уникає поєдинку, ставлячи щоразу все вищі фінансові умови.