«Не все так добре»: колишній чемпіон світу з України пояснив, кого він бачить фаворитом бою Усика і Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
915
3 голоси
«Не все так добре»: колишній чемпіон світу з України пояснив, кого він бачить фаворитом бою Усика і Ф’юрі
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Ексчемпіон світу з боксу у напівсередній вазі за версією WBA (2009-2012) В’ячеслав Сенченко поділився очікуваннями від бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.

Колишній боксер В’ячеслав Сенченко (37-2, 25 КО) в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua дав прогноз на бій Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) – Олександр Усик (21-0, 14 КО).

Експерт заявив, вважає правильним рішенням команди українця не організовувати бій із претендентом за версією IBF Філіпом Хрговичем (17-0, 14 КО) у паузу, поки Ф’юрі відновлюється від розсічення, отриманого у тренувальному таборі.

«Цей поєдинок нічого б не дав Усику. Команда правильно зробила, бо це не той бій на який очікував Усик і це суперважка категорія, де можна легко отримати травму чи поразку, пропустивши випадковий удар. Тут був невиправданий ризик».

Сенченко вірить, що Усик знайде підхід до раніше непереможного британця.

«Усик знає, як перемагати. Він про це відкрито казав, що напрацьовує ті речі, які допоможуть йому перемогти».

Колишній боксер ставить на перемогу свого земляка.

«Олександр – дуже розумний та дисциплінований боксер. І саме дисципліна вирішує багато, коли два бійці високого рівня зустрічаються у ринзі. У Тайсона з цим не все так добре. Не знаю, які ставки на цей поєдинок, але вважаю, що Усик переможе», – сказав Сенченко.

  • Бій між Усиком та Ф’юрі було перенесено з 17 лютого на 18 травня;
  • Усик є чинним володарем титулів WBA, WBO та IBF. В активі Ф’юрі пояс WBС.