Винний у переносі бою Усика та Ф'юрі боксер розповів нові деталі спарингу з Тайсоном: відверте зізнання бійця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
203
1 голос
Винний у переносі бою Усика та Ф'юрі боксер розповів нові деталі спарингу з Тайсоном: відверте зізнання бійця
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Хорватський боксер Агрон Смакічі, який наніс розсічення Тайсону Ф'юрі та зірвав його бій з Олександром Усиком 17 лютого, розповів нові деталі про сумнозвісний спаринг з британцем.

Агрон Смакічі зізнався, що Тайсон Ф'юрі перед спарингом сміявся з нього, «тикаючись у його зад своїм пахом». Про це боксер розповів The Sun.

За словами винуватця переносу поєдинку з Олександром Усиком, «Циганський король» не розлютив його своїми жартами, але змусив серйозніше поставитися до спарингу з ним.

«Він зробив це, але це був жарт, і я не сприйняв його всерйоз. Я не розлютився, тому що він сміявся, він кумедний. Він комік.

Так, це змусило мене стати трохи серйознішим, я хотів показати йому, що в мене є. Але це був чистий удар, і удар ліктем був нанесений не спеціально, я просто намагався провести найкращі раунди і показати йому, що я заслуговую на повагу».

Хорват додав, що Тайсон сприйняв розсічення без негативу.

«Я отримав цю повагу в спарингу, а після він сказав: «Чудовий спаринг, відбуваються нещасні випадки, все до цього було чудово», – сказав Смакічі.

Зазначимо, що Агрон Смакічі має 20 перемог та дві поразки на ринзі, а своєю фактурою нагадує Олександра Усика. Він шульга та має зріст 198 сантиметрів. Саме тому команда Ф'юрі обрала хорвата для спарингів у тренувальний табір.

Раніше ми писали, що колишні українські чемпіони світу з боксу В’ячеслав Сенченко, Андрій Котельник та Аліна Шатернікова поділилися своїми думками щодо переносу поєдинку між Ф’юрі та Усиком, який був запланований на 17 лютого.

  • Бій між чемпіоном WBC Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) перенесено з 17 лютого на 18 травня;
  • Протистояння прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.