«Він був згорнутий і тремтів, як лист»: промоутер Дюбуа прокоментував удар свого підопічного нижче пояса Усику

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
136
0 голосів
«Він був згорнутий і тремтів, як лист»: промоутер Дюбуа прокоментував удар свого підопічного нижче пояса Усику
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Френк Воррен поділився думками про бій Даніеля Дюбуа в бою з чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком.

Френ Воррен впевнений, що Олександр Усик би не піднявся після удару Даніеля Дюбуа, якби рефері почав відлік:

«Зараз люди кажуть, що Усик піднявся б, якби підрахунок почався, але я не розумію, як вони можуть бути в цьому настільки впевнені. Він був згорнутий і тремтів, як лист, такою була жорстокість удару».

Промоутер Даніеля Дюбуа відмовився сказати чи був це удар нижче пояса:

«Немає сенсу повторювати тут усі технічні деталі, тому що люди приймуть або вже прийняли рішення, переглянувши деякі зображення або послухавши деяких зі звичайних експертів із їхньою цілком передбачуваною риторикою, орієнтованою на порядок денний», – заявив Воррен в коментарі для  Boxing Scene.

  • У восьмому раунді поєдинку Олександр Усик відправив Дюбуа в нокдаун, але британець зумів піднятися і продовжити бій. У дев’ятому раунді українець нокаутував суперника.
  • Усик вже вдруге захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO та здобув 21-шу перемогу на професійному рингу. Вперше він це зробив у поєдинку-реваншу з Ентоні Джошуа.
  • Команди українця та чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі продовжують переговори щодо бою за звання абсолютного чемпіона. Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.