«Мені здається, що він наближається до своєї межі»: колишній спаринг-партнер Усика поділився думками щодо форми українця

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
495
0 голосів
«Мені здається, що він наближається до своєї межі»: колишній спаринг-партнер Усика поділився думками щодо форми українця
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Британський суперважковаговик Девід Аллен вважає, що українському боксеру Олександру Усик потрібно скоріше домовитися про поєдинок проти Тайсона Ф'юрі.

Девід Аллен, який колись був спаринг-партнером Олександра Усика поділився думками щодо форми українця, а також дав йому поради:

«Я думаю, що Усик однозначно хоче побитися з Ф'юрі. Я вважаю, що він весь цей час хотів бою з ним. Усик розуміє, що він не стає молодшим. Мені здається, що він наближається до своєї межі. Я думаю, що кращі роки Усика, мабуть, залишилися позаду. Він хоче побитися за звання абсолютного чемпіона світу.

Британський суперважковаговик вважає, що українцю варто домовлятись про бій з Тайсоном Ф'юрі якнайшвидше:

Він буде наполягати на поєдинку з Ф'юрі. Мені здається, що в даний момент багатьом суперважковаговиків подобаються їхні шанси в бою з Усиком. Він від природи менший, йому буде 37 років. Якби я вів справи Усика, то сказав би: «На даному етапі або Ф'юрі, або нічого», – заявив британець в коментарі для Boxing Social.

Команди Усика та чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі продовжують переговори щодо бою за звання абсолютного чемпіона. Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.

Промоутер Хрговича Едді Гірн раніше сказав, що вони будуть наполягати на обов’язковому захисті титулу IBF.