«Перенесення поєдинку мене розчарувало»: менеджер Чжилея вимагає якнайшвидшого проведення бою Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
246
0 голосів
«Перенесення поєдинку мене розчарувало»: менеджер Чжилея вимагає якнайшвидшого проведення бою Усик – Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Террі Лейн, менеджер тимчасового чемпіона WBO в надважкій вазі Чжана Чжилея, поділився очікуваннями від бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Менеджер тимчасового чемпіона WBO в надважкій вазі Чжана Чжилея вимагає якнайшвидшого проведення поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі:

«На мою думку, Чжан зараз є найкращим супертяжем в світі. Ми чекаємо на те, як буде розвиватись ситуація з боєм Усик – Фʼюрі, і потім будемо пробувати організувати Чжилею бій за основний пояс WBO, на який він є претендентом. Перенесення дуелі між українцем та англійцем мене розчарувало. Але, на жаль, таке трапляється в нашому виді спорту.

Думаю, до 18 травня Тайсон має встигнути повністю відновитись. Але, цілком можливо, йому доведеться інакше підходити до спаррингів. Сподіваюсь, Усик і Фʼюрі все ж вийдуть до рингу 18 травня, адже інші боксери хевівейту не можуть постійно чекати», – заявив Террі Лейн в коментарі для LuckyPunch.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Китаєць здобув статус тимчасового чемпіона WBO в квітні 2023 року, коли переміг Джо Джойса технічним нокаутом у шостому раунді.