Непереможний ексчемпіон світу відправив Ф’юрі в нокдаун? Брат суперника Усика розставив всі крапки над «і»

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
663
1 голос
Непереможний ексчемпіон світу відправив Ф’юрі в нокдаун? Брат суперника Усика розставив всі крапки над «і»
Тайсон Ф'юрі. Фото: ESPN
Шейн Ф'юрі – брат чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) – спростував чутки про те, що нібито той був відправлений у нокдаун Джеєм Опетаєю під час спарингу у тренувальному таборі.

Брат Тайсона Ф’юрі – Шейн Ф’юрі – заперечив інформацію ЗМІ про те, що колишній володар титулу IBF у крузервейті Джей Опетая (24-0, 19 КО) відправив чемпіона у нокдаун під час одного зі спарингів протягом підготовки до бою проти Олександра Усика (21-0, 14 КО).

«Можу запевнити, що Опета ніколи й нікого не роняв. Якби він побив Тайсона, я сказав би вам, що він дуже хороша людина, розповів би все як на дусі. Але я б нічого не сказав, якби Тайсон зробив з ним те саме, тому що це просто спарингові історії».

Шейн підкреслив, що його брат взагалі ніколи у кар’єрі не потрапляв у нокдаун у спарингах.

«Тайсон ніколи не падав у спарингах. На рингу він виглядає так, ніби у нього чортове скляне підборіддя, але в спарингах його жодного разу не кидали. Я впевнений, що йому доводилося бачити спалахи світла, але я ніколи не бачив, щоб він впав», – заявив він в інтерв’ю Boxing King Media.

  • Нагадаємо, що через розсічення, отримане Ф’юрі у спарингу, бій між ним та Усиком за звання абсолюта хевівейту було перенесено з 17 лютого на 18 травня цього року;
  • Українець володіє титулами WBA, WBO та IBF.