«Він став кращим з часів нашого бою»: колишній суперник Усика оцінив шанси українця в поєдинку з Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
758
0 голосів
«Він став кращим з часів нашого бою»: колишній суперник Усика оцінив шанси українця в поєдинку з Ф'юрі
Джо Джойс та Олександр Усик. Фото: Google
Британський боксер Джо Джойс, який колись зустрічався в рингу з Олександром Усиком, висловився про його майбутній бій українця з Тайсоном Ф'юрі.

Джо Джойс (15-2, 14 КО) поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та  Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО):

«Для Тайсона це також великий бій. Усик дуже добре працює технічно та поблизу. Йому треба скорочувати дистанцію, і він дуже вмілий. Він практикується із Папаченком. Він, певно, вже знає, що робити. Вони обоє досвідчені бійці, у боксі вже давно, для них це рутина. Я просто радий, що бій нарешті станеться.

Усик дуже сильно додав з нашого поєдинку. Він правильно пристосувався до цієї ваги, бо тоді після Олімпіади в нього був аматорський стиль. Зараз він виріс у надважковаговика. Він важко б'є, він міцний, він викидає безліч ударів, дуже майстерний», – заявив британський боксер в коментарі для Seconds Out.

Нагадаємо, що Джо Джойс програв Олександру Усику одноголосним рішенням суддів в аматорському поєдинку у 2013 році.

  • Український боксер та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок відбудеться в Ер-Ріяді, столиці Саудівської Аравії.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.