Ф’юрі влаштував «полювання на відьом»: менеджер суперника Усика оголосив, що в таборі Тайсона знайшли зрадника

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
907
0 голосів
Ф’юрі влаштував «полювання на відьом»: менеджер суперника Усика оголосив, що в таборі Тайсона знайшли зрадника
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Менеджер боксера Тайсона Ф’юрі – Спенсер Браун – заявив про те, що їхня команда впіймала інформатора, який начебто «зливав» інформацію про підготовку британця до бою з Олександром Усиком.

Менеджер Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) – Спенсер Браун – висловив стурбованість інсайдами журналіста Джонні Нельсона. Він вважає, що із табору британця йде «злив» інформації.

«У нього точно був «щур». Ми перериємо все. Ми дивитимемося скрізь, перевіримо кожну нірку. Тож зараз усе візьмемо до рук лопати й почнемо рити. Інформатора ми знайдемо. Зараз включимося до режиму «гестапо». Один підозрюваний у мене вже є. Один мені вже попався».

При цьому Браун спростував інформацію про те, що начебто Ф’юрі під час спарингу нокаутував Джей Опетая.

«Опетая нокаутував Ф'юрі? Не було такого. І взагалі, Тайсон був у капець крутій формі. Коли я побачив його в спарингу, то відсвяткував побачене чизкейком. Він був гарний. А з приводу спарингів... Слухай, ти спарингуєш щодня. Неможливо щодня виглядати ідеально», – сказав Браун для IFL TV.

  • Зазначимо, що через розсічення Ф’юрі, отримане у спарингу, бій між ним та Олександром Усиком (21-0, 14 КО) за звання абсолюта у хевівейті було перенесено з 17 лютого на 18 травня цього року;
  • Британець є чинним чемпіоном WBС. В активі Усика пояси WBA, WBO та IBF.