«Що зміниться, якщо я дивитимуся відео і кричатиму, що це фейк?»: Усик – про перенесення бою проти Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
228
0 голосів
«Що зміниться, якщо я дивитимуся відео і кричатиму, що це фейк?»: Усик – про перенесення бою проти Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Український боксер Олександр Усик спокійно поставився до призначення нової дати поєдинку проти Тайсона Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні.

Олександр Усик (21-0, 14 КО) відреагував на перенесення поєдинку проти Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі:

«Що зміниться, якщо я дивитимуся відео і кричатиму «це фейк»? Нічого не зміниться. Що сталося, те сталося. Нервувати через це – лише витрачати свою енергію. Я озираюся на проведену підготовку: ранній підйом, пробіжки, плавання, спаринги. І подумав про себе: «Вау, це хороша робота». Потім подумав, скільки ще тренувань проведу і як добре впораюся.

Тож із Божою допомогою я завершу всю цю роботу – і зможу боксувати проти трьох Тайсонів Ф'юрі. Можемо робити це одночасно або по одному: в суботу, неділю й понеділок», – сказав українець в коментарі для Boxing Scene.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.