«Усик плачеться рефері»: промоутер Ф’юрі жорстко розкритикував нашого чемпіона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
541
0 голосів
«Усик плачеться рефері»: промоутер Ф’юрі жорстко розкритикував нашого чемпіона
Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі Френк Воррен негативно висловився на адресу володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика.

Френк Воррен розкритикував Олександра Усика через те, що українець нібито скаржиться рефері на чисті удари по корпусу, як це було у бою з Даніелем Дюбуа.

«Я був на останньому поєдинку Усика, в якому він бився проти Даніеля Дюбуа. На мій погляд, Даніель завдав чистого удару. 

Усик видоїв цю ситуацію і взяв чотирихвилинну паузу. Він і раніше скаржився і скиглив, коли його ловили ударами в корпус».

Також промоутер натякнув на важливість вибору сильного рефері у ринг на поєдинок нашого чемпіона та Тайсона Ф'юрі.

«Тепер він битиметься проти Ф'юрі, майстра отримувати перевагу з будь-якої слабкості. Але з сильним рефері подібної нісенітниці не буде. Усик часто це робить, він плачеться рефері через удари по корпусу, як це було в його попередніх боях. 

Але якщо поєдинок обслуговуватиме хороший рефері, то я буду дуже радий і ще більш упевнений у Тайсоні, ніж це було до бою Усика проти Даніеля Дюбуа», - сказав Воррен у коментарі.

Раніше у нас виходив ексклюзивний матеріал, у якому колишні вітчизняні чемпіони світу В’ячеслав Сенченко, Андрій Котельник та Аліна Шатернікова висловилися щодо переносу бою Усика та Ф'юрі.

  • Бій між чемпіоном WBC Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) перенесено з 17 лютого на 18 травня.
  • Протистояння прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.