«Прям взагалі капець»: Усик назвав країну, фанати якої найкраще розбираються у боксі – це не Україна та не США

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
528
0 голосів
«Прям взагалі капець»: Усик назвав країну, фанати якої найкраще розбираються у боксі – це не Україна та не США
Олександр Усик. Фото: Google
Український чемпіон світу в суперважкому дивізіоні за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик назвав країни, в яких, на його думку, вболівальники найкраще розбираються в боксі.

Олександр Усик заявив, що, на його думку, у Великобританії фанати найкраще розбираються у боксі. Також наш чемпіон згадав мексиканців.

«Мені подобається Велика Британія, мені подобаються британські фанати. Мені подобається, що вони дуже добре розбираються в боксі. Прям взагалі капець як розбираються! 

Я думаю, фанати з Великої Британії та Мексики прямо конкретно розбираються в боксі. Я їм вдячний», – заявив Усик у коментарі Boxing Scene.

Раніше у нас виходив ексклюзивний матеріал, у якому колишні вітчизняні чемпіони світу Сенченко, Котельник та Шатернікова висловилися щодо переносу наступного бою українця з Ф’юрі.

  • Поєдинок Олександра та Тайсона мав пройти 17 лютого, але британець отримав розсічення під час одного зі спарингів і відмінив попередню дату.
  • Весь світ має дізнатися ім’я нового абсолютного чемпіона у надважкій вазі 18 травня. Поєдинок пройде у Саудівській Аравії.