«Медаль дає впевненість у собі – все зроблене було не дарма»: Дмитренко – про «срібло» на Євро з біатлону

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
611
0 голосів
«Медаль дає впевненість у собі – все зроблене було не дарма»: Дмитренко – про «срібло» на Євро з біатлону
Христина Дмитренко. Фото: Google
Христина Дмитренко виграла бронзову медаль у жіночому спринті чемпіонату Європи з біатлону – українська біатлоністка прокоментувала результати гонки.

У словацькому Брезно-Осрблі пройшов жіночий спринт в рамках чемпіонату Європи з біатлону – Христина Дмитренко фінішувала на третьому місці, вигравши «бронзу».

Українська біатлоністка прокоментувала результати гонки:

«Ця медаль дуже важлива для мене. Вона дає впевненість у собі, говорить, що все зроблене було не дарма. Вона дає великий поштовх до того, що можу боротися – і я, і дівчата, що зі мною у команді знаходяться. Ця медаль дуже важлива для тренерів, України. Тому я дуже щаслива, що все ж змогла порадувати всіх цим потраплянням у призову трійку.

Не люблю давати інтерв'ю перед гонкою, бо під час неї все змінюється. Там ти можеш почувати себе добре, а стартувати погано. А коли почуваєшся не дуже – навпаки результати більш сприятливі будуть», – розповіла Христина Дмитренко в коментарі для Суспільне Спорт.

  • Українка на рівні Кубку світу дебютувала в сезоні 2023/24. Найкращий особистий результат біатлоністки – 25-те місце в масстарті у Ленцергайде.
  • Завтра, 21 січня, відбудуться дві гонки переслідування – чоловіча (12:00) та жіноча (15:00).
  • Нагадаємо, що сьогодні також відбувся чоловічий спринт.