Джима пропустить перший етап Кубку світу: біатлоністка збірної України може повернутися у грудні

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
277
0 голосів
Джима пропустить перший етап Кубку світу: біатлоністка збірної України може повернутися у грудні
Юлія Джима, фото: Google
Старший тренер жіночої збірної України з біатлону Микола Зоц повідомив, що лідерка команди Юлія Джима пропустить перший етап Кубку світу в Естерсунді.

Микола Зоц розповів, що Юлія Джима пропустить перший етап Кубку світу.

«Її участь в Естерсунді неможлива. Не тому, що вона не може. Вона б допомогла нам, звичайно, в Естерсунді, бо вона – лідерка команди. Якщо вона приїде в Естерсунд, є багато застережень, що в неї може бути невдалий – або, скажімо, нестабільний сезон. Через хворобу в неї вересень і жовтень видалися такі...

Був зрив у тренувальному процесі, їй потрібно все надолужити. До Естерсунда вже немає часу зробити базову роботу. Щоб робити її не поспіхом, краще їй приїхати до Гохфільцена. Дійшли висновку, що для неї самої – і в майбутньому для команди – краще буде готуватися до Гохфільцена», – сказав Зоц в коментарі для «Суспільне Спорт».

  • Новий сезон Кубку світу з біатлону стартує 25 листопада. Другий етап, де може повернутися Джима, відбудеться в австрійському Гохфільцені (4-10 грудня).
  • Дмитро Підручний через травму також пропустить перший етап турніру. 
  • Найкращим результатом Джими на рівні Кубку світу з біатлону у сезоні 2022/2023 стало 11-е місце у спринті на етапі у Нове-Месті.