«Це його найкраща гонка в сезоні»: Санітра прокоментував результати чоловічого масстарту

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
186
0 голосів
«Це його найкраща гонка в сезоні»: Санітра прокоментував результати чоловічого масстарту
Юрай Санітра. Фото: Google
У чеському Нове Место завершився чоловічий масстарт в рамках чемпіонату світу з біатлону – старший тренер збірної України Юрай Санітра прокоментував результати гонки.

У чеському Нове Место пройшов чоловічий масстарт в рамках чемпіонату світу з біатлону – Дмитро Підручний та Антон Дудченко фінішували на 20-му та 27-му місцях відповідно.

Старший тренер збірної України Юрай Санітра прокоментував результати гонки:

«Для нас вже було маленькою перемогою те, що два біатлоністи потрапили у масстарт. Щодо старту, Антон Дудченко – найкраща гонка у сезоні. Одна хиба, але на фінішному колі дуже гарно боровся з сильними спортсменами. Я вважаю, що 20-те місце для Антона – дуже гарний результат, особливо на фоні чемпіонату світу.

Підручний? Після двох хиб на «стійці» вже почав відчувати спину і просто доїхав до фінішу. У цьому сезоні важко було очікувати якихось див тут. Але скажу прямо: очікував більшого, особливо у командних стартах, де наші амбіції були вищими», – заявив Санітра в коментарі для Суспільне Спорт.

  • Зазначимо, що сьогодні відбувся також і жіночий масстарт, де Україну представила Христина Дмитренко.
  • Сьогоднішня гонка стала останньою на чемпіонаті світу з біатлону. Найкращим результатом України стали п'яте місце в жіночій естафеті і восьме місце Дмитренко в індивідуалці.
  • Біатлонний сезон продовжиться етапом Кубка світу в Голменколлені, який пройде з 29 лютого по 3 березня.