«Ми щось намагаємося покращити, але не все виходить»: Дудченко прокоментував свої результати у цьому сезоні

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
172
0 голосів
«Ми щось намагаємося покращити, але не все виходить»: Дудченко прокоментував свої результати у цьому сезоні
Антон Дудченко. Фото: Google
У сезоні 2023/24 Антон Дудченко демонструє падіння результатів у порівнянні з минулими роками – український біатлоніст прокоментував ситуацію, яка склалася.

Антон Дудченко у сезоні 2023/24 з біатлону демонструє падіння результатів у порівнянні з минулими роками.

Наприклад, точність стрільби українця складає 80.2% (падіння на 5.4% у порівнянні з попереднім сезоном), а за швидкістю руху на дистанції він поступається лідерам із показником аж 10.3 секунди на кілометр, що з ним трапляється вперше з 2020 року.

27-річний біатлоніст прокоментував погіршення власних результатів:

«Я сподіваюся, що чемпіонат світу пройде позитивніше, ніж етапи Кубка світу. Важко виправити форму, коли ти весь час змагаєшся. Ми щось намагаємося виправити, але не все виходить. Завжди сподіваємось на краще. У мене була невелика перерва у змаганнях перед чемпіонатом Європи, де я намагався тренуватися, трішки виправити свою форму.

Потім було Євро й після нього знову був невеликий період, де ми тренувалися,намагалися допрацювати що могли за цей короткий період перед чемпіонатом світу», – заявив Антон Дудченко в коментарі для Суспільне Спорт.

  • Українець в особистих гонках Кубка світу 2023/24 має два фініші у заліковій зоні: 38-ме місце у спринті в Естерсунді, 33-те – у гонці переслідування в Обергофі.
  • Зазначимо, що сьогодні, 10 лютого, відбудеться чоловічий спринт. Старт гонки призначено о 18:05.