«Один з наших найкращих матчів»: тренер Прометея назвав двох гравців, які змінили гру команди

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
181
0 голосів
«Один з наших найкращих матчів»: тренер Прометея назвав двох гравців, які змінили гру команди
Ронен Гінзбург (по центру). Фото: БК Прометей
Головний тренер Прометея Ронен Гінзбург прокоментував підсумок поєдинку 15-го туру Єврокубка у якому його підопічні здолали литовський Вулвз (91:64).

Задоволений і результатом, і грою. Мова про реакцію Ронена Гінзбурга на важливу перемогу Прометея над Вулвз у матчі Єврокубка (91:64):

«Думаю, це один з наших найкращих матчів, особливо з точки зору захисту. Ми робили те, що мали робити. Клавелл та Кеннеді дали нам у захисті те, чого нам не вистачало раніше. Ми розпочали гру добре, добре продовжили. Я радий, це хороша перемога.

Багато людей прийшло сьогодні, багато людей дивилося в Україні. Ми будемо продовжувати», – наводить слова Гінзбурга клубна пресслужба Прометея.

  • У наступному турі Єврокубка Прометей на виїзді зіграє проти ізраїльського Хапоеля з Тель-Авіва. Поєдинок заплановано на 24 січня. Початок гри о 19:00 за київським часом.
  • Після 15 матчів Прометей займає в Групі А Єврокубка шосту сходинку. Лідером є французький Париж.
  • На вихідних Прометей проведе черговий поєдинок регулярного чемпіонату Латвійсько-Естонської ліги. 20 січня «титани» прийматимуть ТТУ КК. Стартовий свисток у цій грі прозвучить о 18:30.