Київ-Баскет розтрощив Черкаських Мавп, БІПА перемогла Старий Луцьк: підсумки дня та турнірна таблиця Суперліги

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
263
0 голосів
Київ-Баскет розтрощив Черкаських Мавп, БІПА перемогла Старий Луцьк: підсумки дня та турнірна таблиця Суперліги
Фото: ФБУ
В рамках київського баблу відбулося два протистояння вітчизняної Суперліги. Дмитро Забірченко на чолі Київ-Баскета святкував першу перемогу над сильним опонентом – Черкаськими Мавпами, а БІПА вдруге в сезоні перемогла Старий Луцьк.

БІПА здобула доволі впевнену перемогу в матчі регулярного чемпіонату Суперліги, здолавши в матчі київського баблу Старий Луцьк — 68 на 60.

Ключовою в поєдинку стала заключна четверта чверть, яку обидві команди «засушили». Підопічні Олега Шевченка дозволили суперникам набрати лише сім очок, і як наслідок святкували вікторію. 

Найкращим гравцем матчу став захисник Олександр Шашков, в активі якого 15 очок, сім підбирань та п’ять передач. 

Завдяки цій перемозі, БІПА зрівнялася за показниками з луцькою командою та обійшла її в турнірній таблиці за рахунок переваги в сезонній серії.

  • БІПА — Старий Луцьк 68:60 (16:15, 20:17, 18:21, 14:7)

А в другому матчі дня сталась невеличка сенсація. Київ-Баскет з перевагою в 16 очок розтрощив Черкаські Мавпи.

До початку цю гру називали не інакше як першим заліком для нового керманича киян Дмитра Забірченка. Тож, зважаючи на підсумкові цифри на табло він здав його на відмінно.

Найрезультативніший гравцем поєдинку став американський легіонер киян Брентлі Байнум — 40 очок, шість підбирань та одна передача.

  • Київ-Баскет  — Черкаські Мавпи 89:73 (27:20, 24:15, 18:24, 20:14)

  • Завтра, у вівторок, 19 грудня, БІПА зіграє в Києві проти Черкаських Мавп, а Старий Луцьк в цей же день протистоятиме Київ-Баскету.