Баскетбол: огляд виступів всіх українців – перша поразка в сезоні і повернення у стартовий склад

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
227
0 голосів
Баскетбол: огляд виступів всіх українців – перша поразка в сезоні і повернення у стартовий склад
Олександр Мішула. Фото: ЗТЕ
Не всі українські легіонери 18 листопада змогли святкувати перемоги, а дехто зазнав і досить несподіваних поразок, не зумівши подолати аутсайдера чемпіонату.

18 листопада відбулося декілька матчів за участі українських легіонерів.

  • ЗТЕ, за який виступає Олександр Мішула, неочікувано програв матч чемпіонату Угорщини останній команді Атомурому 86:92. Український захисник за 27 хвилин на майданчику набрав 10 очок, зібрав три підбирання, віддав дві передачі, зробив перехоплення при двох втратах і одному фолі.
  • Вперше в сезоні не зумів здобути перемогу і Вестчестер Дмитра Скапінцева, який у матчі G-ліги програв Делаверу 113:126. Центровий набрав шість очок, шість підбирань, зробив одне перехоплення та один блок-шот при трьох фолах і одній втраті.

Також два українських легіонери провели свої матчі у NCAA.

  • Макс Шульга разом з Вірджинією здобув перемогу над Сієтлом 60:56. Українець повернувся до старту, відіграв 33 хвилини, набрав сім очок, зібрав сім підбирань, віддав сім передач, зробив одне перехоплення при двох втратах.
  • Нікіта Константиновський з Монмутом програв Прінстону 57:82. В активі українця за 16 хвилин, два очка, вісім підбирань, дві передачі при трьох фолах.

Також нагадаємо про матч Прометея в Латвійсько-естонській баскетбольній лізі проти Пярну Садам, в якій команда Ронена Гінсбурга здобула розгромну перемогу з різницею в 31 бал.