Феєричний дебют американського новачка: Прометей відсвяткував розгромну перемогу над Пярну в ЛЕБЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
368
0 голосів
Феєричний дебют американського новачка: Прометей відсвяткував розгромну перемогу над Пярну в ЛЕБЛ
Фото: БК Прометей
У грі регулярного чемпіонату Латвійсько-Естонської ліги Прометей на виїзді розгромив Пярну Садам. Команда Ронена Гінзбурга святкувала вікторію з різницею в понад 30 очок.

Прометей схоже подолав чорну смугу і починає демонструвати звичну гру і результати. Сьогодні команда Ронена Гінзбурга знищила на виїзді Пярну Садам (80:49).

При тому, що розпочали матч «титани» не найкращим чином: певний час Прометей програвав в рахунку і пішов на першу перерву, маючи лише один пункт переваги.

Однак надалі саме Прометей повністю контролював перебіг гри на паркеті і фінальна сирена зафіксувала перемогу з різницею в 31-не очко. 

Найрезультативнішим гравцем поєдинку став дебютант Прометея, американський захисник Роб Грей: 17 очок та три підбирання.

Пярну Садам  – Прометей 49:80 (16:17, 8:20, 8:20, 17:23)

  • Для Прометея перемога над Пярну стала сьомою в восьми матчах сезону ЛЕБЛ. 
  • В турнірній таблиці ЛЕБЛ український клуб займає другу сходинку, поступаючись Калєву, який переміг в усіх восьми матчах першості.
  • На наступному тижні «титани» проведуть матч проти італійської Венеції в Єврокубку. Поєдинок заплановано на 22 листопада. Початок гри о 19:00.