Президент ФБУ хоче повернути глядачів на трибуни: Бродський звернувся до Шмигаля та обґрунтував своє прохання

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
253
0 голосів
Президент ФБУ хоче повернути глядачів на трибуни: Бродський звернувся до Шмигаля та обґрунтував своє прохання
Михайло Бродський. Фото: Google
Михайло Бродський звернувся до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням щодо повернення глядачів на трибуни вітчизняних арен вже в цьому сезоні.

Михайло Бродський відкрито і на широкий загал звернувся до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням допустити глядачів на трибуни.

Аргументи Бродського наступні:

«З травня місяця 2022 року в Україні почали працювати кінотеатри, театри та концертні зали. Велика кількість глядачів присутня під час перегляду фільмів, вистав та концертів.

Проте в спорті, не дивлячись на критичну ситуацію щодо фінансування, у тому числі через втрату спонсорської підтримки, вболівальники на трибунах досі заборонені».

Бродський також нагадав, що це не перше його прохання, котре стосується допуску на трибуни вболівальників і висловив сподівання, що зараз його почують.

«З метою підтримки й популяризації спорту в Україні навіть в умовах війни, просимо вас, шановний пане Денисе, дати доручення Мінмолодьспорту щодо позитивного вирішення питання стосовно допущення глядачів на всеукраїнські спортивні змагання за умови дотримання заходів безпеки під час їх проведення», – йдеться з-поміж іншого в заяві Бродського, оприлюдненою пресслужбою ФБУ.

  • З початком повномасштабної війни в Україні доступ глядачам на всі спортивні арени обмежено.