Українські баскетболісти за кордоном: 20 очок Пустового, даб-дабл Геруна, перші бали в сезоні Бедностіна

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
172
0 голосів
Українські баскетболісти за кордоном: 20 очок Пустового, даб-дабл Геруна, перші бали в сезоні Бедностіна
Артем Пустовий виконує кидок. Фото: ФБУ
Українські баскетболісти за кордоном 12 листопада провели вдалу неділю. Одразу дев’ять наших спортсменів були залучені до матчів своїх команд в різноманітних чемпіонатах.

Минула неділя стала результативною для українських баскетболістів, які виступають у закордонних чемпіонатах.

  • Чемпіонат Іспанії. Обрадойро – Басконія (108:95)

Артем Пустовий (Обрадойро) набрав 20 очок (шість з шести двоочкові, нуль з одного триочкові, вісім з одинадцяти штрафні), зібрав вісім підбирань, віддав одну передачу, поставив три блок-шоти при чотирьох втратах та трьох фолах.

  • Чемпіонат Японії. Сендай – Нагасакі (81:86)

Володимир Герун (Сендай) в цій грі оформив черговий для себе дабл-дабл. Українець зіграв 35 хвилин, набрав 14 очок (шість з дев’яти двоочкові, два з семи штрафні), зібрав 18 підбирань, віддав одну передачу, зробив одне перехоплення при трьох втратах та двох фолах.

  • Латвійсько-естонська ліга. Тарту – Війсмі 90:61

Анатолій Шундель (Тарту) набрав шість очок (три з трьох двоочкові, нуль з трьох триочкові), зібрав два підбирання, віддав дві передачі, зробив одне перехоплення при одній втраті та двох фолах.

Ілля Ліщина (Війсмі) набрав п’ять очок (один з одного двоочкові, один з двох триочкові), зібрав три підбирання, віддав дві передачі при двох втратах та трьох фолах.

  • Адріатична ліга. Мега Баскет – Морнар Бар 99:65

Олександр Кобзистий (Мега) набрати 11 очок (один з двох двоочкові, два з трьох триочкові, три з трьох штрафні), зробив одне перехоплення при одному фолі.

  • Чемпіонат Казахстану. Сергедчі – Сумгаїт (70:74)

Дмитро Журавльов (Сергедчі) набрав 17 очок (три з восьми двоочкові, два з шести триочкові, п’ять з восьми штрафні), зробив п’ять підбирань, дві передачі, одне перехоплення при двох втратах та трьох фолах.

Партнер Журавльова Ігор Чумаков участі в матчі не брав.

  • Чемпіонат Азербайджану. Нефтчі – Шекі (90:64)

Владислав Фролов (Нефтчі) за 12 хвилин на майданчику набрав чотири очки (два з п’яти двоочкові, нуль з одного триочкові), зробив два підбирання при трьох втратах та двох фолах.

  • G-Ліга.Вестчестер – Мен Селтікс (125:107)

Дмитро Скапінцев (Вестчестер) набрав вісім очок (чотири з шести двоочкові, нуль з одного триочкові), зібрав сім підбирань, зробив одну передачу, два блок-шота при одному фолі.

  • NCAA. Лафаєтт – Пеппердайн (53:76)

Михайло Бедностін (Лафаєтт) набрав перші два очки в сезоні (два з двох штрафні) та зробив одну передачу.