Прометей зазнав четвертої поразки у Єврокубку: український клуб поступився литовському Вулвз

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
228
0 голосів
Прометей зазнав четвертої поразки у Єврокубку: український клуб поступився литовському Вулвз
Прометей. Фото: Google
Український баскетбольний клуб Прометей в поєдинку шостого раунду Єврокубку зазнав розгромної поразки від литовського Вулвз (71:85).

Український Прометей провів матч шостого туру групового етапу Єврокубка в литовському Вільнюсі – підопічні Ронена Гінзбурга поступились місцевим Вулвз із рахунком 71:85.

Українці вийшли у наступному складі: Рід, Кін, Марч, Санон, Сидоров, Агада, Ткаченко, Келлі, Бобров, Войналович, Липовий, Балвін, Одіасе, Петров.

Команди досить рівно розпочали матч – почергово перехоплювали ініціативу, першу чверть завершили за рівного рахунку (24:24), а на велику перерву пішли за мінімальної переваги «титанів» (41:40).

Натомість третю чверть більш жваво розпочали саме гравці литовської команди – швидкий ривок на старті 10-хвилинки дозволив їм спочатку трохи, а потім і доволі солідно відірватися в рахунку та довести свою перевагу до +16.

У підсумку литовці зуміли втримати свою перевагу до кінця матчу та здобули свою третю перемогу в групі Єврокубка.

Єврокубок. П'ятий раунд

Вулвз (Литва) – Прометей (Україна) – 85:71 (24:24, 16:17, 28:16, 17:14)

Турнірна таблиця виглядає наступним чином:

  • У п'ятницю, 10 листопада, на Прометей протистояння у ЛЕБЛ, де «червоно-білі» прийматимуть амбітного новачка чемпіонату Ригас Зеллі.
  • 14 листопада «титани» в домашньому матчі Єврокубка зіграють із Хапоелем Тель-Авів.
  • Це друга поспіль поразка Прометея в Єврокубку та третя поспіль загалом. До цього український колектив програвав французькому Парижу та латвійському Огре.