«Соромно так грати. Це ганьба»: Гінзбург розніс гравців Прометея після першої поразки у сезоні ЛЕБЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
416
0 голосів
«Соромно так грати. Це ганьба»: Гінзбург розніс гравців Прометея після першої поразки у сезоні ЛЕБЛ
Ронен Гінзбург. Фото: БК Прометей
Головний тренер Прометея Ронен Гінзбург прокоментував підсумок поєдинку проти латвійського Огре в Латвійсько-естонської баскетбольній лізі (76:85).

Після сенсаційної поразки від Огре наставник Прометея Ронен Гінзбург був дуже розлюченим і красномовно натякнув, що нині в його команді розпочалася криза.

«Я вважаю, соромно так грати. Проблема не в поразці, поразки стаються з багатьма командами, які грають у режимі двічі на тиждень. 

Те, як ми граємо у нападі та захисті — це ганьба. Зараз у нас не найкращий період».

Гінзбург навіть зізнався, що влаштував своїм гравцям прочуханку.

«Я кричав на них у роздягальні у великій перерві. Я думаю, деякі гравці втратили впевненість, однак це не виправдання, вони мають грати набагато краще.

Ми не мали проблем попередні три роки. Зараз час зіткнутися з проблемами.», – сказав Гінзбург в інтерв’ю клубній пресслужбі Прометея.

  • На тижні Прометей зіграє матч шостого туру Єврокубка, відправившись в гості до литовського Вулвз. Поєдинок заплановано на 8 листопада. Початок гри о 19:00.
  • В ЛЕБЛ наступними суперниками «титанів» буде Рігас Зеллі. Поєдинок з латишами заплановано на 10 листопада.  Початок гри о 19:30.