«Головна задача залишається незмінною»: Михайлюк розповів про свої обов’язки в Бостон Селтікс

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
938
0 голосів
«Головна задача залишається незмінною»: Михайлюк розповів про свої обов’язки в Бостон Селтікс
Святослав Михайлюк. Фото: Google
Святослав Михайлюк визнав, що його адаптація в Бостон Селтікс проходить чудово, але він і має, над чим працювати, зокрема, його головна задача – грати жорстко.

Захисник Бостон Селтікс Святослав Михайлюк розповів про те, як проходить його адаптація в складі «Селтікс», до яких він приєднався влітку:

«Адаптація до атакувальної системи команди проходить чудово. Я радий виходити на паркет, грати з хлопцями, налагоджувати комунікацію з ними. В Бостоні треба читати гру і використовувати можливості, які дає захист суперника. Все залежить від гравців, з якими ти перебуваєш на паркеті».

Свят також поділився враженнями від своїх одноклубників:

«У нас є гравці, які з легкістю проходять суперників. Коли я граю з нашими зірками і отримую м’яч, то вірогідність вийти на відкритий кидок буде більшою, ніж не вийти на нього. Треба кидати у кожному такому випадку». 

Наостанок у коментарі YouTube-каналу CLNS Media Boston Михайлюк розповів про свою задачу в команді:

«Моє головне завдання в команді – докладати зусиль, грати жорстко, якнайшидше вивчити схеми, зрозуміти взаємовідносини в захисті, Рівень техніки гравців «Селтікс» відрізняється від інших місць, але головна задача залишається незмінною – грати жорстко».

  • Українець за підсумками двох передсезонних матчів Бостон Селтікс, а саме з Філадельфією (112:101) та Нью-Йорк Нікс (114:107) став одним з найкращих гравців команди.
  • Минулий сезон Михайлюк відіграв у складі Шарлотт Хорнетс. 
  • У середньому Святослав набирав 6,6 очка, виконував 1,5 передачі, робив по 1,5 підбирання та 0,4 перехоплення, ставив 0,1 блок-шота та зазанавав 0,7 втрати за поєдинок.
  • Новий регулярний сезон в НБА стартує в ніч на 17 жовтня.