«У спортивній кар'єрі важлива не лише важка праця»: перший тренер Скапінцева – про перехід українця в Бостон

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
32
0 голосів
«У спортивній кар'єрі важлива не лише важка праця»: перший тренер Скапінцева – про перехід українця в Бостон
Дмитро Скапінцев. Фото: Google
Один із перших тренерів Дмитра Скапінцева Максим Міхельсон прокоментував перехід українського баскетболіста до системи діючого чемпіона НБА – Бостон Селтікс.

Центровий національної збірної України Дмитро Скапінцев підписав негарантований контракт з Бостон Селтікс, який є чинним чемпіоном НБА.

Максим Міхельсон, один із перших тренерів баскетболіста, в інтерв’ю сайту Sport-express.ua прокоментував перехід українця:

«Треба бути в тому місці і у той самий час. У спортивній кар'єрі важлива ж не лише важка праця. Це все роблять тисячі або навіть мільйони спортсменів по всьому світу. Те що залежить від нього – Діма робить на 110%. Далі потрібен лише шанс. В якомусь сенсі він вже його має, він же тренується зараз в першому складі.

Чудово себе проявляє себе на тренуваннях а команді з шаленим ростером. Так, на цій позиції в Бостоні багато людей, але пів року пропустить Порзінгіс, а Хорфорд уже чоловік у віці. Тому, ніхто не знає як буде далі. Лише в регулярному сезоні 82 гри. Все може статися».

  • Дмитра Скапінцев з 2022 року грає за клуб G-League Вестчестер. Та своїми виступами виборов собі короткостроковий контракт від Нью-Йорка. 
  • У НБА минулого сезону центровий національної збірної України зіграв два матчі за Нікс.
  • У сезоні 2023/2024 за Селтікс грав ще один українець Святослав Михайлюк. Зараз він буде захищати кольори Юти.
  • Гравець Сакраменто Кінгс Олексій Лень закинув свій перший триочковий за три роки. Український баскетболіст зробив це у матчі проти Юти Джаз, за яку виступає Святослав Михайлюк.