Ексгравець БК Дніпро Шундель дебютував за новий клуб: українець провів три контрольні гри за Тарту

Аватар Юрій Фесун Юрій Фесун
153
0 голосів
Ексгравець БК Дніпро Шундель дебютував за новий клуб: українець провів три контрольні гри за Тарту
Анатолій Шундель. Фото: БК Тарту
Гравець збірної України з баскетболу Анатолій Шундель зіграв свої перші матчі за новий клуб. Українець провів три товариські зустрічі за естонський Тарту.

Атакувальний захисник збірної України Анатолій Шундель нарешті зіграв за свою нову команду. Естонське Тарту провело три контрольні матчі, в двох з яких одержало перемогу.

Українець зіграв у всіх матчах. У першій грі проти Валмієри Шундель зіграв 18 хвилин і зумів за цей час набрати два очки, зробити одне підбирання і віддати одну передачу, допустивши одну втрату. Цей матч Анатолій закінчив з нульовим рейтингом ефективності. А його команда в підсумку перемогла з рахунком 85:69.

Свою другу гру Анатолій провів набагато більш впевненіше і допоміг своїй команді перемогти у матчі проти ТалТех з рахунком 91:73. За 21 хвилину на паркеті він набрав 15 очок, віддав чотири передачі, зробив два перехоплення при одній втраті і двох фолах. Рейтинг ефективності — «+16». 

В заключній грі Тарту поступились Рітасу (82:118), українець відзначився чотирма балами і віддав три передачі, при цьому допустившу одну втрату і заробивши три фоли.

  • Минулий сезон Шундель провів в естонському ТалТех. Анатолій у середньому набирав за гру 14,8 очка, робив 2,8 підбирання та віддавав 2,4 передачі.
  • «Тарту» здобув бронзу Латвійсько-естонської ліги, в команді також виступав український форвард Андрій Войналович.