Бостон переміг Індіану та вийшов до фіналу НБА: команда Михайлюка розтрощила суперників у півфінальній серії

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
413
1 голос
Бостон переміг Індіану та вийшов до фіналу НБА: команда Михайлюка розтрощила суперників у півфінальній серії
Святослав Михайлюк. Фото: Бостон
У ніч з 27 на 28 травня відбувся четвертий поєдинок півфінальної серії НБА – Бостон Селтікс без участі українця Святослава Михайлюка переміг Індіану та вийшов до фіналу турніру.

У ніч з 27 на 28 травня відбувся четвертий півфінальний матч плей-оф НБА, де Бостон, за який виступає українець Святослав Михайлюк, переміг Індіану.

Перший період залишився за Бостоном, який виграв його з різницею у всього два бали. Однак вже у наступних двох 12-хвилинках перемагала Індіана.

Перед четвертим періодом клуб Святослава Михайлюка поступався в рахунку із різницею в три очки. Бостон зумів зібратися в останній 12-хвилинці та вирвати перемогу у зустрічі.

Таким чином, «Селтікс» знищили Індіану у півфінальній серії із рахунком 4:0 та вийшли у фінал, де зіграють проти переможця пари Міннесота – Даллас (0:3 у серії наразі).

Зазначимо, що Святослав Михайлюк не взяв участі в поєдинку. Українець у нинішньому розіграші плей-оф НБА провів чотири поєдинки: 0,6 підбирань та 0,2 перехоплення в середньому.

НБА. Плей-оф, Півфінал. Четвертий матч

Індіана – Бостон – 102:105 (27:29, 30:29, 26:22, 19:25)

Рахунок в серії – 4:0

  • Нагадаємо, що команда Святослава Михайлюка фінішувала на першому місці Східної конференції за підсумками регулярного чемпіонату.
  • «Селтікс» вдруге за останні три років вийшли у фінал НБА.
  • Бостон разом із Лос-Анджелес Лейкерс є найбільш титулованим клубом – в обох команд по 17 трофеїв.
  • Востаннє «Селтікс» виграв НБА у 2008-му, коли у фіналі здолали саме Лос-Анджелес Лейкерс із рахунком 4:2.