Відомі всі фіналісти конференцій НБА: проти кого зіграє Бостон Михайлюка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
124
1 голос
Відомі всі фіналісти конференцій НБА: проти кого зіграє Бостон Михайлюка
Святослав Михайлюк. Фото: Google
В ніч на 20 травня було зіграно два матчі другого раунду плей-оф НБА за підсумками яких до фіналу Східної конференції пробилась Індіана, котра вийшла на Бостон, а Західної Міннесота, яка битиметься з Далласом.

Претендентів на титул залишилося чотири. Мова про боротьбу за золоті каблучки у Національній баскетбольній асоціації, де в ніч на 20 травня відбулися два матчі другого раунду плей-оф НБА.

Індіана в матчі номер сім досить легко здолала Нью-Йорк та пробилася до фіналу Східної конференції, де на Пейсерс вже чекає Бостон нашого Святослава Михайлюка.

А у другому матчі ігрового дня, теж сьомому за ліком, Міннесота зломила супротив Денвера та стала другим фіналістом Західної конференції, де поміряється силами з Далласом.

Східна конференція. Фінал

  • Бостон – Індіана

Західна конференція. Фінал

  • Даллас – Міннесота

У сезоні 2023/24 років Свят Михайлюк відіграв за Бостон у 41 матчі регулярного чемпіонату та чотирьох поєдинках плей-оф.

  • У регулярному чемпіонаті 2023/24 наш співвітчизник в середньому проводив на майданчику 10.1 хвилини, набирав чотири очки, виконував 1.2 підбирання та 0.9 асистів.