Теніс

Костюк вилетіла з турніру WTA 500 в Токіо в першому ж раунді: тенісистка програла росіянці

Ілля Деулін
Переглядів 695
0 голосів
Марта Костюк. Фото: Getty Images
Стартовий бар’єр турніру WTA 500 в Токіо у вигляді росіянки Дар’ї Касаткіної Марта Костюк, попри взятий перший сет, подолати не змогла та залишила змагання у Японії.

Виступи на турнірі WTA 500 в Токіо Марта Костюк точно не зможе записати собі в актив. Українська тенісистка не змогла подолати перший раунд турніру, в якому Костюк протистояла «нейтральна» Дар’я Касаткіна з рф.

Втім, для українки все починалося гарно. Костюк могла закривати перший сет з рахунком 5:2, але віддала гейм суперниці. Попри це, перший сет вона виграла.

Досить гарно йшов для Марти і другий сет, але після виснажливих третього та п’ятого гейму українка програла три гейми поспіль. Костюк повернулася до гри, відігравши один гейм та встановивши рахунок 5:4, але заключне слово було за Касаткіною, яка взяла шостий для себе гейм.

В третьому сеті Костюк програла три подачі, що, в якійсь мірі, поставило крапку в даному матчі. Представниця країни-терориста виграла сет з рахунком 6:3 та, як наслідок, увесь матч з результатом 2:1.

Теніс. WTA 500 (Токіо, Японія). Перший раунд.

Дар’я Касаткіна (WTA 13) – Марта Костюк (WTA 45) – 2:1 (3:6, 6:4, 6:3).

  • Окрім трьох програних подач, Костюк також припустилася трьох подвійних помилок, а також здійснила вісім ейсів проти нуля у Касаткіної.
  • Українка зазнала другої поразки у чотирьох матчах проти Касаткіної. 
  • Востаннє тенісистки зустрічалися у 2021 році у Стамбулі та Бірмінгемі, і тоді вони обмінялися перемогами.
  • Цікаво те, що матч тривав 2 години та 24 хвилини. З них майже дві години зайняли другий та третій сет.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн