Олімпіада 2024

«Будемо виїжджати за кордон»: українська бігунка розповіла деталі підготовки до Олімпіади-2024

Ілля Деулін
Переглядів 286
0 голосів
Анна Рижикова. Фото: Google
За словами української бігунки Анни Рижикової, взимку в Україні немає гарних умов для підготовки, тому до Олімпійських ігор у Парижі вона та Марина Бех-Романчук готуватимуться у Франції.

Українська легкоатлетка Анна Рижикова, яка виступає у бігу з бар’єрами, поділилася секретами підготовки до Олімпіади-2024.

За словами бігунки, зимовий етап тренувань вона проведе не в Україні:

«Будемо виїжджати за кордон, бо взимку немає таких умов, щоб гарантувати собі найкращий результат у майбутньому. А в олімпійський рік маємо взяти все найкраще, щоб потім, коли я буду стояти на стадіоні у Парижі, у мене не було питань, що я десь не допрацювала. Хочу, щоб моя підготовка була ідеальною».

Також Рижикова розповіла, де пройде зимова частина зборів:

«Дата першого виїзду? У листопаді. Знаю, що їдемо в гори, з Мариною Бех-Романчук, у Францію. Але яка дата виїзду - не знаю. Ми там будемо вдвох з тренерами. Марина була там минулого року і радила, що коли будуть наступні збори, і треба зробити великий об'єм роботи, то на цій базі буде легше». 

Наостанок у інтерв’ю Суспільне Спорт Анна поділилася тим, над чим працюватиме у Франції:

«Перший місяць бази - повільні кроси. Буде багато роботи буде над дрібними зв'язками, м'язами. Щоб потім, коли ми перейдемо до великих об'ємів, до більш швидкого бігу, бар'єрів та інтенсивних вправ, щоб ноги витримали».

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн