Олімпіада 2024

Суркіс відреагував на перемогу Хижняка на Олімпіаді: що сказав президент Динамо про успіх українського боксера

Євген Чепур
Переглядів 804
1 голос
Ігор Суркіс. Фото: Google
Президент київського Динамо Ігор Суркіс відреагував перемогу українця Олександра Хижняка на Олімпійських іграх та привітав його із золотою медаллю.

У ніч із 7 на 8 серпня український боксер Олександр Хижняк виборов золоту медаль на Олімпіаді в Парижі. У фінальному бою наш співвітчизник здобув перемогу над казахстанським бійцем Нурбеком Оралбаєм.

▶️ Відео переможних емоцій Хижняка дивіться у нашому телеграм-каналі

Ігор Суркіс привітав нашого чемпіона з тріумфом на ОІ-2024 та відзначив цінність цієї нагороди.

«Від щирого серця вітаю Олександра Хижняка із здобуттям золотої медалі на Олімпіаді у Парижі! Ви змусили серця мільйонів українців прискорено битися, а наших земляків – затамувати подих та у спільній єдності вболівати за вас, ненадовго забувши про свої справи, проблеми та турботи. Вами захоплюється та пишається вся Україна!

Ця золота медаль – результат наполегливої роботи, терпіння, цілеспрямованості, сили та впевненості. Ця славетна перемога надзвичайно важлива для усього українського спорту, усієї нашої держави, особливо у цей непростий час, коли країна бореться проти російських окупантів, і кожне досягнення українців на міжнародній арені привертає увагу світу до ситуації в Україні», – цитує Суркіса пресслужба Динамо.

  • Матч-відповідь у третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів Рейнджерс – Динамо відбудеться 14 серпня. 
  • У разі проходу до четвертого раунду відбору динамівці зіграють із переможцем пари Зальцбург – Твенте.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн