Олімпіада 2024

Дві з трьох українок вийшли до 1/8 фіналу олімпійського турніру з фехтування: подробиці поєдинків за участі наших спортсменок

Дмитро Чорнобай
Переглядів 424
1 голос
Влада Харькова. Фото: Google
Українки Влада Харькова та Олена Кривицька успішно виступили в 1/16 фіналу турніру з фехтування на Олімпійських Іграх-2024, здолавши своїх суперниць. Джоан Фейбі Бежура, на жаль, завершила боротьбу.

Відбулися поєдинки 1/16 фіналу жіночого турніру з фехтування на Олімпійських Іграх-2024, в яких взяли участь українські спортсменки.

Першою свій бій провела Влада Харькова, яка розгромила свою суперницю з США – Маргеріту Гуцці Вінсенті. Українка здобула впевнену перемогу із рахунком 15:6.

Другою на килим вийшла Олена Кривицька, якій протистояла Александра Ндоло, срібна призерка ЧС-2022. Українська фехтувальниця здобула важку перемогу із рахунком 13:12.

Останньою серед українок змагалася Джоан Фейбі Бежура. В суперницях українки була Ауріан Малло, яка вважається однією із претенденток на медалі Ігор в Парижі. Незважаючи на невелику перевагу протягом поєдинку, Джоан Фейбі Бежура поступилася із рахунком 13:14.

Нагадаємо, що сьогодні, 27 липня, на Олімпіаді у французькому Парижі представники національної збірної України будуть змагатися в 11 видах спорту.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн