Олімпіада 2024

Білоруска Азаренко відмовилася від участі в ОІ-2024: як своє рішення пояснила потенційна суперниця Світоліної

Віктор Глухенький
Переглядів 1418
1 голос
Вікторія Азаренко. Фото: Google
Чотириразова чемпіонка турнірів Великого шолома та колишня перша ракетка світу Вікторія Азаренко не зіграє на кортах олімпійського Парижа через проблеми зі здоров’ям.

Слідом за Аріною Соболенко про свою відмову від участі від участі в Олімпіаді-2024 повідомила й інша білоруська тенісистка Вікторія Азаренко. Тож Білорусь не матиме жодної тенісистки на іграх у Парижі.

«Я надзвичайно спустошена, але маю повідомити вам, що не зможу зіграти на чемпіонаті цього року. Я отримала травму плеча, яка поступово погіршувалася. Я робила усе, що в моїх силах, щоб бути готовою до змагань, але, на жаль, моє тіло говорить інше.

Після консультації з медичним персоналом це найкраще рішення для мого здоров'я, попри те, що мені боляче не виходити на корт», –  написала Азаренко на своїй сторінці в Instagram.

  • Тенісний турнір в рамках Олімпійських ігор пройде на ґрунтових кортах Ролан Гарросу.
  • Початок олімпійських змагань серед чоловіків та жінок в одиночному й парному розрядах Парижа-2024 заплановано на 27 липня.
  • Азаренко на Олімпіаді-2012 у Лондоні виборола золоту олімпійську медаль у міксті та бронзу в одиночному розряді.
  • Жіноча збірна України матиме в Парижі максимальне представництво з чотирьох тенісисток, зокрема за медаль побореться одна з наших головних олімпійських надій Еліна Світоліна.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн