Інші

Прометей здобув третю перемогу на старті Ліги чемпіонів: українці впевнено пройшли до другого раунду турніру

Ілля Деулін
Переглядів 498
0 голосів
Потрійний блок у виконанні волейболістів Прометея. Фото: CEV
Чинний чемпіон України дніпровський Прометей без осічок подолав перший раунд волейбольної Ліги чемпіонів та пройшов далі. Українці на даній стадії не програли жодного матчу.

Дніпровський Прометей 29 жовтня провів заключний матч першого раунду волейбольної Ліги чемпіонів проти нідерландського Динамо.

Підопічні Андрія Левченка гарно провели стартову партію, натомість програли два наступних сети. Втім, у четвертій партії вдалося вирівняти становище, а у заключному сеті вирвати перемогу та записати до свого активу два очки.

Волейбол. Ліга чемпіонів. Перший раунд, третій тур.

Прометей – Динамо (Нідерланди) – 3:2 (25:22, 13:25, 21:25, 25:18, 15:11)

  • Наразі українці займають перше місце квартету.
  • Втім, підсумкове становище у групі визначить матч між Хіпо-Тіролем та Форд Леворантою 29 жовтня о 18:00 за київським часом, але дніпровська команда не опуститься нижче другого місця, що дає вихід до другого етапу.
  • Також після завершення усіх матчів першого раунду (це станеться ввечері 29 жовтня) визначаться суперники Прометея у другому етапі. 
  • У першому турі чемпіон України подолав Хіпо-Тіроль (3:1), а в попередній грі команда Левченка виявилася сильнішою за Форд Леворанту (3:2).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн