Інші

«Деякі підтримують російську політику»: українська федерація карате обурена участю росії на чемпіонаті світу

Дмитро Чорнобай
Переглядів 793
0 голосів
Російський каратист та військовий російської армії Ернест Шарафутдінов. Фото: Google
Українська федерація карате звернулася до Міжнародної федерації із закликом відреагувати на те, що росія зареєструвала діючих солдат своєї армії на чемпіонат світу.

Українська федерація карате звернулася до Міжнародної федерації через участь на чемпіонаті світу російських спортсменів, що є діючими солдатами своєї армії:

«Російським терористам на місце на татамі. За чотири дні до початку чемпіонату світу Федерація карате росії зареєструвала 20 російських та білоруських спортсменів як нейтральних.

Однак деякі з них підтримують російську політику знищення України, а деякі є діючими активними учасниками війни – солдатами російської армії або зараховані до військових структур», – йдеться у заяві.

  • На чемпіонаті світу 2023 року з карате, який розпочнеться 24 жовтня та завершиться 29 числа цього ж місяця, Україна буде представлена командою з 22 бійців.
  • На попередній світовій першості 2021 року у Дубаї Україна здобула три медалі («срібло» виборола Аніта Серьогіна, а Галина Мельник та Катерина Крива – «бронзу») та провела найуспішніший турнір в історії.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн