Інші

«Для мене це буде більшою травмою»: Терлюга відреагувала на можливу зустріч з росіянкою на ЧС-2023

Віктор Глухенький
Переглядів 200
0 голосів
Анжеліка Терлюга. Фото: Google
Чинна чемпіонка Європи з карате в категорії до 55 кг Анжеліка Терлюга дала однозначну відповідь на питання, чи тиснутиме вона руку спортсменам з РФ та РБ.

Анжеліка Терлюга, як і всі національносвідомі українські спортсмени, навіть і не думає, що щось змусить її тиснути руку суперникам з росії чи білорусі.

«Мені це не подобається. Неприємно змагатися з людьми з цих країн. 

Не знаю щодо білорусів, але знаю про росіянку з моєї категорії: в мене не було з нею нормальних відносин до (повномасштабного вторгнення), і за весь час я не бачила від неї жодної думки щодо війни чи якоїсь позиції».

Зважаючи на цілком зрозумілу позицію росіян та білорусів, Терлюга точно не має наміру з ними вітатись у будь-який спосіб.

«Звісно, я не буду тиснути руку.

Робитиму все можливе, щоб не програти у цьому поєдинку, бо для мене це буде більшою травмою, ніж навіть змагання», – розповіла Терлюга в інтерв'ю «Суспільне спорт».

  • Спортсмени з РФ та РБ були відсторонені від міжнародних змагань Світовою федерацією карате (WKF) після початку повномасштабного вторгнення РФ до України.
  • Міжнародний олімпійський комітет від початку року рекомендував повернути росіян та білорусів до індивідуальних турнірів.
  • Чемпіонат світу-2023 з карате пройде в столиці Угорщини Будапешті. Змагання розпочнуться у наступний вівторок, 24 жовтня. 
  • Україна делегуватиме на турнір збірну з 22 спортсменів, які змагатимуться у 15 категоріях.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн