Футбол

«Шахтар – не циркова команда»: Пушич назвав головну мету донецького клубу

Євген Чепур
Переглядів 371
0 голосів
Маріно Пушич. Фото: Google
Головний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич розповів про відповідальності, яка лежить на плечах «гірників» під час війни в Україні та згадав про труднощі свого колективу.

Маріно Пушич заявив, що Шахтар постійно у дорозі і його головна мета – подарувати українцям гарний настрій під час війни з окупантами.

«Ми не циркова команда, яка просто приїжджає, щоби показати кілька трюків. Ми подорожуюча і, головне, дружна сім'я, яка має одну ключову мету. 

І це – змусити людей усієї країни пишатися, дати їм на мить гарне почуття, виборювати честь України».

Боснійський фахівець додав, що донецька команда має стати чемпіоном України і відзначив, що воїни ЗСУ дивляться матчі команди на фронті.

«Звичайно, також потрібно стати тут чемпіоном і виграти Кубок, якщо це можливо. Але досвід і значення футболу сягають набагато далі. Коли Шахтар грає на міжнародному рівні, його підтримує вся Україна. 

Навіть у окопах люди дивляться наші матчі. Це усвідомлення викликає у гравців дуже глибокі емоції», — заявив Пушич для SoccerNews.nl.

  • Нагадаємо, що у 1/16 фіналу донецький Шахтар зіграє проти французького Марселя.
  • Перший матч української команди з французами відбудеться 15 лютого на умовно домашній для донеччан арені. Поєдинок–відповідь буде зіграний 22 лютого у Франції.
  • На зимову паузу Шахтар пішов, набравши 31-е очко і посідаючи четверте місце в УПЛ. Але донецька команда має два матчі в запасі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн