Футбол

Рух продовжив серію без перемог і втратив шанс увірватися в топ-5 УПЛ: Чорноморець врятувався у кінці гри

Євген Чепур
693
1 голос
Рух – Чорноморець. Фото: УПЛ
Сьогодні, 25 жовтня, в рамках 11-го туру Української Прем'єр-Ліги, у Львові зустрічалися місцевий Рух та одеський Чорноморець. Гра завершилася внічию з рахунком 1:1.
  • Між собою обидві команди до сьогоднішньої зустрічі зіграли всього сім поєдинків. У чотирьох матчах перемогу здобув Рух, а одного разу переміг Чорноморця. Різниця забитих м’ячів складає 17:11 на користь львів’ян. 
  • Минулого сезону у першому колі перемогу здобув Рух з рахунком 3:2, а у другому львів’яни – виграли переконливіше 2:0. 

Перша половина зустрічі завершилася внічию, а у другому таймі на 54-й хвилині господарі вийшли вперед. Після передачі Сича гол забив Квасниця, який має на рахунку 12 матчів та два результативні удари за молодіжну збірну України.

▶️ Відео голів у матчі Рух – Чорноморець дивіться за ПОСИЛАННЯМ

У кінці поєдинку одесити зуміли вирвати нічию. Гол до свого активу записав Янаков.

Фінальний свисток зафіксував нічию у львів’ян та одеситів з рахунком 1:1. Таким чином Рух продовжив безвиграшну серію з п’яти нічиїх та поразки в УПЛ.

УПЛ, 11-й тур

Рух – Чорноморець – 1:1

Голи: Квасниця, 54 – Янаков, 83

  • Після сьогоднішнього матчу Рух набрав 14 очок та посідає шосте місце у турнірній таблиці УПЛ. Чорноморець йде на десятій позиції з 12 балами в активі.
  • У наступному турі львів’яни зіграють проти Кривбаса. Гра запланована на 4 листопада. Одесити двома днями раніше поміряються силами з донецьким Шахтарем.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн