Футбол

Клуб УПЛ офіційно звільнив головного тренера: відомо, в якій команді він може продовжити кар’єру

Дмитро Вєнков
Переглядів 338
1 голос
Сергій Долганський. Фото: ФК Ворскла (Полтава)
Полтавська Ворскла офіційно оголосила про звільнення свого 50-річного головного тренера Сергія Долганського, який очолював команду з початку цього року.

У середу, 23 жовтня, Ворскла оголосила про звільнення Сергія Долганського із посади головного тренера.

Пресслужба полтавців заперечила, що це рішення якось пов’язане із внутрішньокомандними проблемами.

«Наразі прийнято рішення припинити співпрацю з тренерським штабом Долганського. Проте це жодним чином не пов’язано з нібито поганою атмосферою в команді, як то намагалися подати у своїх матеріалах окремі електронні ЗМІ».

Коучу подякували за співпрацю.

«Ворскла вдячна тренерському штабу Долганського за професійне ставлення до справи та знання, передані колективу за час співпраці», – йдеться у повідомленні.

Як повідомив телеграм-канал «ТаТоТаке», вже завтра головним тренером Ворскли стане добре знайомий клубу Юрій Максимов. До того ж Долганському запропоновано увійти до числа асистентів нового коуча.

До штабу Максимова увійдуть його звичні помічники:

  • Микола Іщенко;
  • Сергій Ревут.

Також, за інформацією джерела, очікується, що крім Долганського в клубній структурі залишаться ще два ветерани Ворскли – Володимир Чеснаков та Вадим Сапай.

  • Нагадаємо, що Долганський очолив Ворсклу на початку 2024 року (спочатку в ролі в.о.). Під керівництвом вітчизняного фахівця команда відіграла 25 зустрічей (шість перемог, чотири нічиї, 15 поразок).
  • Минулого сезону Ворскла посіла дев'яте місце в УПЛ та дійшла до фіналу Кубка України, де поступилася донецькому Шахтарю (1:2):
  • Наразі зелено-білі перебувають на 12-му місці в турнірній таблиці національної першості, набравши дев’ять очок у десяти поєдинках;
  • 27 жовтня на Ворсклу очікує гостьовий матч проти рівненського Вереса в 11-му турі УПЛ. Старт зустрічі – о 15:30 за Києвом.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн