Футбол

Терпінню Поворознюка прийде кінець? Матч УПЛ між Інгульцем і ЛНЗ завершився двома незабитими пенальті і дублем

Дмитро Вєнков
Переглядів 872
2 голоси
Гравці ЛНЗ та Інгульця. Фото: ФК ЛНЗ
У неділю, 20 жовтня, ЛНЗ вдома обіграв Інгулець (2:0) у рамках десятого туру чемпіонату України. Перемогу господарям приніс дубль Іллі Путрі.

ЛНЗ впевнено здолав Інгулець (2:0) в десятому турі УПЛ.

Відео голів матчу

Стартовий натиск господарів дозволив їм на 15-й хвилині отримати шанс забити гол завдяки пенальті, однак Шота Нонікашвілі не зміг переграти Олексія Паламарчука в очній дуелі.

Гравці ЛНЗ не знітилися та на 35-й хвилині все ж відкрили рахунок у матчі силами Іллі Путрі, який вдало зіграв на добиванні.

Після пропущеного голу гості активізувалися, за що були нагороджені чудовою можливістю зрівняти рахунок з пенальті під завісу першого тайму. Проте Максим Мельничук також не переграв Євгена Кучеренка.

В другому таймі на 60-й хвилині крапку у протистоянні поставив Путря, здорово зігравши на підбиранні. Варто зазначити, що влетіти м’ячу у сітку допоміг рикошет.

Футбол. УПЛ. Черкаси. Центральний стадіон. Десятий тур

ЛНЗ – Інгулець – 2:0

Голи: Путря, 35, 60

Нереалізовані пенальті: Нонікашвілі, 15 – Мельничук, 45

  • ЛНЗ вийшов на п’яте місце у таблиці УПЛ, набравши 15 очок. В наступному турі, 26 жовтня, черкасці на виїзді протистоятимуть Кривбасу;
  • Інгулець залишається останнім, 16-м. В активі підопічних Василя Кобіна п’ять очок та жодної перемоги в сезоні. 26 жовтня колектив з Петрового в гостях зіграє з Олександрією.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн