Футбол

Не Судаков, не Сікан і навіть не легіонер: відомий клуб Ла Ліги хоче безкоштовно посупити у Шахтаря футболіста

Євген Чепур
Переглядів 472
1 голос
Дмитро Криськів. Фото: Google
Український півзахисник донецького Шахтаря Дмитро Криськів уже взимку може стати вільним агентом та підписати угоду з іспанською командою Бетіс, яка виступає у Ла Лізі.

Дмитро Криськів може стати суперником Андрія Луніна з Реалу та Віктора Циганкова з Жирони. Справа в тому, що Бетіс розглядає варіант підписання хавбека донецького Шахтаря, який вже в січні 2025 року може стати вільним агентом. Про це повідомив GOl Digital.

«Криськів – гравець високого класу, який може зіграти практично на будь-якій позиції в півзахисті, як центрхава, так і опорного півзахисника.

Його контракт з донецьким Шахтарем закінчується в грудні цього року, тому він може стати дуже привабливим варіантом для Бетіса та будь-якого іншого клубу, який шукає півзахисника».

Іспанці відзначають, що наш співвітчизник може мати проблеми з адаптацією, але наголошують на тому факті, що трансфер відбудеться на правах вільного агента.

«Мовний бар'єр також може затримати його адаптацію, тому його підписання було б ризикованим у короткостроковій перспективі. Однак, Криськів також являє собою чудову ринкову можливість, оскільки він буде підписаний з нульовою вартістю.

Бетіс майже нічого не втратить, придбавши 24-річного гравця, який вже є гравцем збірної України та виступає за такий великий клуб, як донецький Шахтар», – йдеться у матеріалі GOl Digital.

  • Криськів цього сезону провів дев'ять матчів за Шахтар, забивши гол та віддавши дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює вартість 24-річного півзахисника у сім мільйонів євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн