Футбол

«‎Ну б****, воно по мені так бахнуло нормально»: Вацко не стримався і сказав все, що думає про збірну України

Євген Чепур
Переглядів 308
1 голос
Віктор Вацко. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст і коментатор Віктор Вацко поділився думками про те, як до збірної України відносяться у Чехії, вважаючи команду Сергія Реброва не надто серйозним суперником.

У понеділок, 14 жовтня, національна команда України зіграла у четвертому турі Ліги націй проти збірної Чехії. Гра завершилася внічию з рахунком 1:1.

Віктор Вацко після матчу заявив, що чеська преса вважала Україну не надто серйозним опонентом.

«Те, як у Чехії зараз сприймають збірну України, ну б****, воно по мені так бахнуло нормально. Розумієте, що я там прочитав, так я прочитав обговорення в чеських медіа теми, що їх збірна в жодному випадку не повинна недооцінити нашу збірну. Я задумався, і ви задумаєтесь, от ви розумієте, як на нас уже дивляться. Мене просто розірвало».

Журналіст згадав предматчеві слова головного тренера суперників.

«Чехія не має права недооцінити збірну Україну. І головний тренер Чехів Іван Гашек розповідав, що до України в жодному випадку не можна ставитися зверхньо. Що в України є атака світового класу, що є Мудрик, є Довбик, який є одним із найкращих нападників у світі».

Коментатор зізнався, що не вважає збірну Чехії одною з провідних національних команд Європи. 

«Він, мовляв, що в жодному випадку їх не можна недооцінювати. Так громадськість свою, своїх вболівальників, журналістів Гашек заспокоював. Але просто вдумайтесь, сам факт.

Ви розумієте, до чого ми догралися вже? Ви розумієте, до якого підйому ми догралися, тільки у зворотному напрямку? До якого підйому у зворотному напрямку дійшов наш футбол? Збірна Чехії. Та й ***, прості лісоруби футболу Західної Європи. Команда «Бий, біжи», команда «Очей, що горять» і команда «Биться, бороться», – сказав Вацко в авторській програмі на ютубі.

  • Україна, маючи чотири залікові пункти, продовжує займати четверте місце в групі В1.
  • Вище йдуть збірні Албанії (шість очок) та Грузії (шість пунктів). Очолює квартет з сімома балами команда Чехії.
  • Наступний матч команда Реброва проведе проти грузинської збірної 16 листопада. Початок гри о 19:00.

Календар матчів збірної України в Лізі націй-2024/25

  • П'ятий тур, 16 листопада (19:00) Грузія – Україна
  • Шостий тур, 19 листопада (21:45) Албанія – Україна 
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн