Футбол

Григорчук вперше прокоментував відставку і провал у Нефтчі: екстренер Чорноморця сказав правду про керівників

Дмитро Вєнков
Переглядів 741
2 голоси
Роман Григорчук. Фото: ФК Нефтчі
Роман Григорчук прокоментував свій відхід з посади головного тренера азербайджанського Нефтчі (Баку), із яким не зумів досягти позитивного результату.

Український ексголовний тренер Чорноморця Роман Григорчук висловився щодо своєї відставки із Нефтчі, з яким він попрацював менш як чотири місяці.

Спеціаліст визнав, що не виправдав покладених на нього сподівань.

«Я говорю великі слова подяки керівникам Нефтчі. Я в Азербайджан їхав з однією ціллю – сподівався, що ми виграємо чемпіонат і будемо грати в Лізі чемпіонів, я тільки для цього їхав туди».

Григорчук підкреслив, що рішення про відставку було прийняте через незадовільні результати.

«А після дев’яти турів Нефтчі не виграв жодного матчу. В такій ситуації взаємне рішення [про розрив контракту], воно не могло бути ніяким інакшим як наслідок тих результатів, які ми продемонстрували. Наразі я вже вдома в Україні. А Нефтчі бажаю всього найкращого і досягти своїх цілей».

За словами тренера, він хоче знову працювати в українському чемпіонаті.

«Пріоритетно я хочу залишитися в Україні. Я і до цього хотів, просто був виняток з поїздкою в Азербайджан. Я не планував, якось виник цей варіант. Хочеться реалізувати свої ідеї, проект, який спрямований на досягнення високих результатів» – сказав Григорчук в інтерв’ю YouTube-каналу Футбол 2.0.

  • Григорчук працював у Нефтчі з 26 червня по 7 жовтня цього року;
  • Під його керівництвом команда провела дев’ять матчів у чемпіонаті (п'ять нічиїх та чотири поразки) та посідає дев’яте місце у таблиці.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн