Футбол

Довбик провалив матч з Грузією: Кучер сказав, що думає про нападника збірної України і все пояснив

Дмитро Вєнков
Переглядів 278
2 голоси
Артем Довбик. Фото: УАФ
Колишній головний тренер Металіста та Дніпра-1 Олександр Кучер оцінив виступ нападника національної збірної України Артема Довбика у домашньому матчі проти команди Грузії (1:0) в рамках третього туру Ліги націй.

Відомий тренер Олександр Кучер в інтерв’ю сайту «Український футбол» висловився про виступ форварда збірної України Артема Довбика у поєдинку із Грузією (1:0) в третьому турі Ліги націй.

Експерт пояснив, чому Довбик не зумів відзначитися результативними діями.

«Довбик, перш за все, гравець штрафного майданчика, тому щоб вимагати від нього голів, його потрібно постачати м'ячами. Також, з того що я помітив, у нього була схожа проблема з Гуцуляком щодо прийняття рішень».

Також Кучер відзначив неузгодженість дій Довбика з колишнім партнером за Дніпром-1 Олексієм Гуцуляком.

«Коли треба бити – вони віддавали, коли треба віддати – вони били. Це дивно, бо Артем раніше грав разом із Гуцуляком у Дніпрі-1. Може, час минув і вони забули вже один одного в плані зв'язочки».

  • Статистичні потали WhoScored і Sofascore визнали Довбика найгіршим гравцем матчу з Грузією у складі збірної України, серед тих, хто вийшов в основі (6.2 та 6.3 бали відповідно);
  • Наша команда поки посідає останнє місце в групі В1, набравши три очки;
  • В наступному турі, 14 жовтня, підопічні Сергія Реброва зіграють проти Чехії. Стартовий свисток на стадіоні «Tarczynski Arena» у Вроцлаві пролунає о 21:45 за київським часом.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн